starBeste website van het jaar 2018homehome-fillinfophoneadd-homescreen1001-borderwhatsapp-sharewhatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailemail1searchfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagcheck-opencross-opencrossfavouritefavourite-activefirst-placeflame

Haal de Robinson in je zelf naar boven met Expeditie Robinson op het strand

Wat ga je doen

Het strand is bij uitstek geschikt voor diverse rondes van dit bekende spel waarbij allerlei vaardigheden van jou en je teamgenoten worden getest.

Strijd in teams met verschillende opdrachten van touwtrekken, vlag maken, Jenga XL tot een katapult bouwen en sluit af met de ultieme proef: het maken van vuur. Welk team verdient de meeste punten en mag zich Robinson van het Westlandse strand noemen?

Deze Expeditie kun je op vier Westlandse stranden spelen met collega’s voor een teambuilding sessie of een bedrijfsuitje of met je vrienden of familie. De strandactiviteit is mogelijk voor groepen tot 80 personen en ook te combineren met andere strandactiviteiten of een arrangement voor eten en drinken.

Heb je interesse in dit uitje?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen vrijblijvend contact op.

De standaard naam voor de familiedag
Vul een geldig e-mailadres in
De datum is ongeldig. Voer in als dd-mm-jjjj en kies een datum die in de toekomst ligt Datum waarop de activiteit bij voorkeur plaatsvindt.
Dit is een controle veld en kan leeg blijven
Vul de zichtbare getallen in. Als je geen getallen ziet kan het veld leeg blijven

Het formulier bevat ongeldige velden. Controleer uw invoer s.v.p.

Het formulier is niet verstuurd!

De met * gemarkeerde velden zijn verplicht. We gaan uiteraard vertrouwelijk met uw gegevens om. Het privacyreglement is hierop van toepassing.

Informatie aanvragen

Contact

1001concepten.nl

Sportlaan 12a
4131 NN Vianen

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag: 09:00-17:00

Tel. +31(0)30 657 94 45

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 30285019
BTW: NL.85.92.72.734.B01