tm-1001 cross calendar Menu Add to Homescreen location arrow search favourite label email check arrow head load euro persons time info home pictures2 whatsapp

Kajak clinic op de Noordzee

Omschrijving

Kajakken op de Noordzee is een bijzondere beleving. Dat moet je gewoon ervaren! Peddel door de golven, draai om en probeer een van die prachtige golven te pakken. Laat je meevoeren en beleef die kick wanneer je jouw kunsten vanuit een kajak vertoont!

Tijdens deze kajak clinic zullen onze ervaren instructeurs jullie gaan begeleiden en er ook voor zorgen dat er voor iedereen een comfortabele, stabiele 1 persoons zeekajak klaarligt, wetsuits en andere hulpmiddelen zullen daarbij ook niet ontbreken.
Voorzien van een korte maar duidelijke instructie gaan jullie veilig en vol fun en adrenaline de golven trotseren. Wedden dat dit een meer dan toffe strandactiviteit is!

Na het kajakken samen met je collega's, vrienden of familie op het strand nagenieten met een heerlijke BBQ en/of een dorstlessende borrel? Of zijn er binnen de groep wensen voor andere activiteiten? Ook dit behoort tot de mogelijkheden. Van blokarten en ijsbaden tot aan beachvolleybal en archery atag aan toe. Wij denken graag met je mee.

Geïnteresseerd in dit uitje?

Heb je een vraag, of wil je een prijsindicatie?

Geheel vrijblijvend Binnen 24 uur reactie De scherpste prijs Rechtstreeks contact
Informatie aanvragen

Details van het uitje

€ 25,- tot € 35,- per persoon (incl. BTW)
Vanaf 2 personen
1 tot 2 uur
Goed om te weten:
  • Inclusief begeleiding
Informatie aanvragen
Naar boven

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01