Zoek een strandactiviteit

Naast beachgames, powerkiten, blokarten, kitesurfen, TV-spellen, puzzeltochten en diverse strandworkshops bestaan er ook nog overige strandactiviteiten. Voor welke strandactiviteit jullie ook kiezen, niets wordt jullie in de weg gelegd. Na al jullie wensen op een rij kenbaar gemaakt te hebben, volgt een stranddag op maat.

Overige strandactiviteiten kan van alles betekenen, zoals brandingkanoën, brandingraften, wind- en golfsurfen, suppen of zeilen op zee. Maar ook een strandzeskamp, beachvoetbal, fitheidsgym, frisbee, boogschieten of strandgolf zijn leuke sportieve uitdagingen voor op het strand.

Daarnaast kun je denken om samen met zijn allen een megavlieger te bouwen, aan vlotbouwen, wandelen, fietsen of een ludieke solextocht door de duinen. Ook een combinatie van verschillende strandactiviteiten is erg populair, zoals ‘steppen met vliegeren’ of ‘mountainbiken met powerkiten’.  

Al onze overige strandactiviteiten kunnen los of in combinatie met elkaar geboekt worden. En hebben jullie met zijn allen behoefte aan een gezellige barbecue met wat lekkers te drinken wordt daar altijd ruimte voor gereserveerd. In gezellige badplaatsen als Zandvoort, Scheveningen, Noordwijk, Katwijk of Egmond aan Zee of op een strandlocatie die jullie zelf op het oog hebben.

Kortom, volop mogelijkheden voor een perfect dagje uit. Overige strandactiviteiten in allerlei soorten en maten voor het organiseren van een bedrijfsuitje of ander gezellig groepsuitje. Van actief tot recreatief op alle stranden in Nederland. Van compleet samengestelde programma’s tot volledig naar wens ingevulde programma’s.

 

Samenwerken op een sportieve manier is niet alleen leuk, maar ook goed voor de teambuilding. Helemaal fijn is het als je het kunt combineren met een dagje zon, zee en strand. Kies dus voor de all-in stranddag teambuilding!
€ 27,75 per persoon
6 tot 48 personen
Ga op piratenjacht met Escape the Beach aan de Scheveningse boulevard. Dit dagje strand zul je niet snel vergeten. Speel een waanzinnige escape room in de buitenlucht op en langs het Scheveningse strand.
In de zomer is het heerlijk de hele middag lekker buiten bezig te zijn. Het strand, met zijn blauwe zee en gele zandkorrels, maakt het extra speciaal. Kies dit jaar voor het jaarlijkse bedrijfsuitje, familiedag of vriendenuitje eens voor een all-instrandmiddag. Het perfecte uitje met allerlei strandactiviteiten!
Teambuilding…de term kan een beetje geforceerd en ongezellig klinken. Niets is minder waar voor het uitje All-in strandmiddag teambuilding. Versterk je onderlinge band en samenwerking, terwijl je de zon op je gezicht voelt en de zee op kleine afstand ziet. Kan erger toch?
Vanaf € 69,00 per persoon
Vanaf 20 personen
Welke spelletjes zijn eigenlijk niet leuker als je ze op het strand speelt? Het strand en de zee geven alles een zomers tintje, zeker als de zon erbij schijnt. Houd je bedrijfsuitje of familiedagje dit jaar eens buiten en boek een all-in stranddag.