starBeste website van het jaar 2018homehome-fillinfophoneadd-homescreen1001-borderwhatsapp-sharewhatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailemail1searchfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagcheck-opencross-opencrossfavouritefavourite-activefirst-placeflame

Overige strandactiviteiten

Naast beachgames, powerkiten, blokarten, kitesurfen, TV-spellen, puzzeltochten en diverse strandworkshops bestaan er ook nog overige strandactiviteiten. Voor welke strandactiviteit jullie ook kiezen, niets wordt jullie in de weg gelegd. Na al jullie wensen op een rij kenbaar gemaakt te hebben, volgt een stranddag op maat.

Overige strandactiviteiten kan van alles betekenen, zoals brandingkanoën, brandingraften, wind- en golfsurfen, suppen of zeilen op zee. Maar ook een strandzeskamp, beachvoetbal, fitheidsgym, frisbee, boogschieten of strandgolf zijn leuke sportieve uitdagingen voor op het strand.

Daarnaast kun je denken om samen met zijn allen een megavlieger te bouwen, aan vlotbouwen, wandelen, fietsen of een ludieke solextocht door de duinen. Ook een combinatie van verschillende strandactiviteiten is erg populair, zoals ‘steppen met vliegeren’ of ‘mountainbiken met powerkiten’.  

Al onze overige strandactiviteiten kunnen los of in combinatie met elkaar geboekt worden. En hebben jullie met zijn allen behoefte aan een gezellige barbecue met wat lekkers te drinken wordt daar altijd ruimte voor gereserveerd. In gezellige badplaatsen als Zandvoort, Scheveningen, Noordwijk, Katwijk of Egmond aan Zee of op een strandlocatie die jullie zelf op het oog hebben.

Kortom, volop mogelijkheden voor een perfect dagje uit. Overige strandactiviteiten in allerlei soorten en maten voor het organiseren van een bedrijfsuitje of ander gezellig groepsuitje. Van actief tot recreatief op alle stranden in Nederland. Van compleet samengestelde programma’s tot volledig naar wens ingevulde programma’s.

 

Getoonde uitjes 1 - 2 van 2

Nieuw

Sport on the beach in Zeeland

Voor een groep met voornamelijk sportieve deelnemers is ‘Sport on the beach’ een fantastisch programma. Samen even helemaal los van de dagelijkse bezigheden en gaan voor de winst in dit beachsporttoernooi!

Prijs
€ 30,00 tot € 42,50 per persoon
Aantal
20 tot 150 personen
Plaats
Walcheren
Bekijk uitje Sla dit uitje op in je favorieten Bewaar
Tags 1001strandactiviteiten
Nieuw

Sport en spel on the beach in Zeeland

Sport- en spelactiviteiten samen ‘on the beach’ doen, waar kan dat beter dan in Zeeland? Mooie stranden en schitterende omgeving maken dat iedereen zin heeft om leuke activiteiten op het strand te doen.Natuurlijk gaan we ervoor zorgen dat iedereen mee kan èn wil doen!

Prijs
€ 30,00 tot € 55,00 per persoon
Aantal
20 tot 150 personen
Plaats
Walcheren
Bekijk uitje Sla dit uitje op in je favorieten Bewaar

Contact

1001concepten.nl

Kanaalweg 17-A, Gebouw B2
3526KL Utrecht

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag: 09:00-17:00

Tel. +31(0)30 657 94 45

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 30285019
BTW: NL.85.92.72.734.B01