starBeste website van het jaar 2018homehome-fillinfophoneadd-homescreen1001-borderwhatsapp-sharewhatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailemail1searchfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagcheck-opencross-opencrossfavouritefavourite-activefirst-placeflamewarningshippingbox

Robinson uitje op het strand aan de Noordzee

Voor een echte teambuilding komen jullie naar het strand in Schoorl, Castricum aan zee of Egmond aan zee. Ga de uitdaging aan met je collega’s, vrienden of familie en ontdek ieders kwaliteiten. De één is heel sterk, de ander weet raadsels zo op te lossen.

Er worden verschillende kampen gemaakt. Tijdens 3 of 4 proeven worden verschillende vaardigheden op de proef gesteld. Niet alleen met intelligentie of kracht zul je er komen, jullie zullen binnen jullie kamp ook moeten zorgen voor een goede communicatie. Welk team is het best op elkaar ingespeeld?

Zie jij dit avontuur wel zitten? Neem dan zeker contact met ons op via onderstaand formulier, en wij zorgen voor een onvergetelijk uitje.

Online bedrijfsuitjes

Wij hebben een ruim aanbod online bedrijfsuitjes.

Online Bedrijfsuitjes

Contact

1001concepten.nl

Sportlaan 12a
4131 NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01