tm-1001 Menu Add to Homescreen location arrow search favourite switches arrow head cross persons euro load home whatsapp
Strandworkshops

Strand workshops

Voor een gezellig dagje aan het strand waarbij jullie actief en creatief bezig kunnen zijn bieden de diverse strandworkshops uitkomst. Als bedrijfsuitje, voor een vrijgezellenfeestje of als vrienden- of vriendinnenuitje een bijzonder leuke manier om samen lol te beleven aan de verschillende activiteiten.

Strandworkshops kunnen op elke strandlocatie georganiseerd worden. Of je nu met zijn allen in Katwijk, Scheveningen of Egmond aan Zee wilt afspreken, er kunnen op maat gemaakte programma’s samengesteld worden waar iedereen zich in kan vinden.

Voor een strandworkshop kun je denken aan zandsculpturen bouwen, cocktail shaken of een barbecue workshop. Ook vliegers en slippers maken of boeren strandgolf of blokarten behoort tot de mogelijkheden. Mits jullie maar vanaf 8 personen deel kunnen nemen aan een van deze leuke workshops voor op het strand, wordt alles tot in de puntjes verzorgd.   

Een zeer prettige en bijzonder geschikte manier om collega’s en teamgenoten te leren kennen. De samenwerking, het plezier en de nodige teambuilding zijn kenmerkend voor al deze workshops. Strandworkshops kunnen bovendien met elkaar gecombineerd worden of als uitbreiding gebruikt worden voor jullie strandfeest.

Het accent van deze heerlijke stranddag zal komen te liggen op ontspanning en een goede sfeer, waarbij jullie je ook nog eens op een actieve manier creatief kunnen uiten. Een locatie op elk gewenst strand van Nederland of badplaats naar keuze maken deze strandworkshops nog eens extra aantrekkelijk.

Filter 4 workshops
Weergave:

Er zijn 4 workshops gevonden

Tonen

Pimp samen met vriendinnen leuke slippers

Beoordeeld met een gemiddelde van 0 uit 0 beoordelingen
Vanaf € 25,- per persoon
Vanaf 8 personen
Korte omschrijving

Ga eens een keer niet winkelen, maar maak zelf iets nieuws. De workshops Slippers pimpen is het ideale uitje voor een vriendinnendag of vrijgezellenfeest voor vrouwen. Te boeken op iedere strandlocatie in Nederland.

Tonen

Diverse creatieve uitjes op het strand

Beoordeeld met een gemiddelde van 0 uit 0 beoordelingen
€ 10,- tot € 27,50 per persoon
Vanaf 5 personen
Korte omschrijving

Naast zandkastelen bouwen, zonnen en zwemmen is er op het strand nog veel meer te doen! Met een groep vrienden, familie of collega’s zijn er allerlei leuke workshops te doen op het strand. De ultieme plek om te ontspannen is natuurlijk het strand! Het geluid van de zee en het zand onder uw voeten… Hoe leuk is het dan om een creatieve workshop te doen op deze fijne plek!

Tonen

Creëer de mooiste zandsculpturen tijdens een creatief bedrijfsuitje

Beoordeeld met een gemiddelde van 0 uit 0 beoordelingen
€ 10,- tot € 17,50 per persoon
Vanaf 10 personen
Korte omschrijving

Maak samen de mooiste zandsculpturen aan het strand van Den Haag, Scheveningen, Kijkduin, Noordwijk of Hoek van Holland.

Tonen

Smakelijke Cocktail Workshop aan het strand

Beoordeeld met een gemiddelde van 0 uit 0 beoordelingen
€ 15,- tot € 25,- per persoon
Vanaf 8 personen
Korte omschrijving

Wij organiseren een smakelijke en bruisende cocktailworkshop voor vrijgezellenfeesten, familiedagen, bedrijfsuitjes en voor elke andere gelegenheid.

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01