tm-1001 Menu Add to Homescreen switches favourite arrow head location arrow search cross persons euro load home whatsapp
Strandworkshops

Strand workshops

Voor een gezellig dagje aan het strand waarbij jullie actief en creatief bezig kunnen zijn bieden de diverse strandworkshops uitkomst. Als bedrijfsuitje, voor een vrijgezellenfeestje of als vrienden- of vriendinnenuitje een bijzonder leuke manier om samen lol te beleven aan de verschillende activiteiten.

Lees verder

Strandworkshops kunnen op elke strandlocatie georganiseerd worden. Of je nu met zijn allen in Katwijk, Scheveningen of Egmond aan Zee wilt afspreken, er kunnen op maat gemaakte programma’s samengesteld worden waar iedereen zich in kan vinden.

Voor een strandworkshop kun je denken aan zandsculpturen bouwen, cocktail shaken of een barbecue workshop. Ook vliegers en slippers maken of boeren strandgolf of blokarten behoort tot de mogelijkheden. Mits jullie maar vanaf 8 personen deel kunnen nemen aan een van deze leuke workshops voor op het strand, wordt alles tot in de puntjes verzorgd.   

Een zeer prettige en bijzonder geschikte manier om collega’s en teamgenoten te leren kennen. De samenwerking, het plezier en de nodige teambuilding zijn kenmerkend voor al deze workshops. Strandworkshops kunnen bovendien met elkaar gecombineerd worden of als uitbreiding gebruikt worden voor jullie strandfeest.

Het accent van deze heerlijke stranddag zal komen te liggen op ontspanning en een goede sfeer, waarbij jullie je ook nog eens op een actieve manier creatief kunnen uiten. Een locatie op elk gewenst strand van Nederland of badplaats naar keuze maken deze strandworkshops nog eens extra aantrekkelijk.

Weergave:

Aantal workshops: 3

Filter 3 workshops
Tonen
€ 10,- tot € 17,50 per persoon
Vanaf 10 personen
Den Haag, Kijkduin, Scheveningen, Hoek Van Holland
Bekijk uitje
Tonen
€ 10,- tot € 27,50 per persoon
Vanaf 5 personen
Den Haag, Kijkduin, Scheveningen, Hoek Van Holland
Bekijk uitje
Tonen
Vanaf € 25,- per persoon
Vanaf 8 personen
Kijkduin, Scheveningen, Hoek Van Holland
Bekijk uitje

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01