tm-1001 cross calendar whatsapp Menu Add to Homescreen location arrow search favourite label email check arrow head load euro persons time flag info home pictures2

Archery tag War zone - Voor echte adrenaline junkies

Omschrijving

Dit is next level paintballen, maar dan zonder muffe pakken en blauwe plekken! Het strand is jullie speelveld en jullie zijn omringt door grote bunkers en legernetten. Jullie krijgen ieder een boog en zodra jullie het veld betreden is het Game on! Probeer zo snel mogelijk de safety zone te bereiken en verzamel zo veel mogelijk pijlen als je kan. De pijlen van de tegen partij vliegen je om de oren, lukt het jou op tijd een bunker te confisceren?

Pijl en boog schieten vergt enige oefening, maar met een paar simpelen oefeningen krijgen jullie dit snel onder de knie. Is het ieder van jullie gelukt de targets te raken dan begint het spel. Jullie gaan maar liefst 3 verschillende spelrondes spelen, wie blijkt de beste schutter te zijn van jullie groep? Wie gaat er met de prijs vandoor? 

Achery tag is geschikt voor iedereen die van een beetje actie houdt. Neem je collega's, je sportteam of je vriendengroep mee voor een spannend avontuur op het strand.  Voor vrijgezellenfeestjes is er een speciale variant, neem contact op voor meer informatie!

Geïnteresseerd in dit uitje?

Heb je een vraag, of wil je een prijsindicatie?

Geheel vrijblijvend Binnen 24 uur reactie De scherpste prijs Rechtstreeks contact
Informatie aanvragen

Details van het uitje

€ 12,50 tot € 28,50 per persoon (incl. BTW)
Vanaf 8 personen
Ongeveer 1,5 uur
Engels en Duits
Goed om te weten:
  • Inclusief begeleiding
Informatie aanvragen
Naar boven

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

+31 (0)30 657 94 45
Je kunt ons ook Whatsappen op dit nummer!

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01