tm-1001 Menu Add to Homescreen location arrow search favourite switches arrow head cross persons euro label load home whatsapp
Alle uitjes

Alle uitjes

Filter 67 uitjes
Weergave:

Er zijn 67 uitjes gevonden

Tonen
Vanaf € 25,- per persoon
Vanaf 2 personen
Brouwersdam, Brouwershaven, Ouddorp (ZH)
Korte omschrijving

Een trend die over is gewaaid vanuit Hawaii: stand-up-paddling. Balanceer op een groot surfboard en beweeg je voort door de zee met een peddel. Suppen is goed voor zowel je fysieke toestand, als je geestelijke en is makkelijk te leren. De eerste keer kan wat lastig zijn qua balans, maar daarna wordt het steeds makkelijker en is het plezierig om te doen, zowel individueel als met een groep.

Tonen
Vanaf € 19,95 per persoon
Vanaf 8 personen
Castricum
Korte omschrijving

Bij ons kun je heerlijk over het strand vliegen met een powerkite of zelfs kitesurfen op de Noordzee bij Castricum aan Zee. Je krijgt een duidelijke uitleg van een ervaren instructeur en gaat daarna zelf aan de slag. Houd jij de kite in bedwang en weet je op tijd bij te sturen? In ieder geval staat dit uitje garant voor heel veel plezier!

Tonen
Vanaf € 22,50 per persoon
5 tot 100 personen
Castricum, IJmuiden, Wijk aan Zee, Zandvoort
Korte omschrijving

Voel de kracht van de wind op het strand als je aan de slag gaat met een echte powerkite. Ervaar het gevoel van controle als je de strijd aangaat met de wind en de vliegers.

Tonen
Op aanvraag
Vanaf 20 personen
Egmond aan Zee, Kijkduin, Noordwijk (ZH)
Korte omschrijving

Lekker uitwaaien op het strand en in de duinen met een spannend spel dat jouw gezelschap vele uren plezier en uitdaging zal bieden. De BeachGame is het strandspel voor een actief uitje op het strand.

Tonen
€ 32,50 tot € 37,50 per persoon
3 tot 20 personen
Terschelling
Korte omschrijving

Heb jij wel eens met een 4X4 over het strand gescheurd? Dit is je kans! Maak een strandrit, laat je ophalen bij de haven of gebruik de terreinwagen als een bijzondere taxi op Terschelling.

Tonen
€ 17,50 tot € 22,50 per persoon
Vanaf 8 personen
Den Haag, Kijkduin, Scheveningen
Korte omschrijving

Zeskamp Scheveningen is zowel geschikt voor teamuitjes als voor vrijgezellenfeesten. Het leuke aan deze szeskamp is dat we hem kunnen aanpassen naar jullie wensen! Wil je vooral sportief de strijd aan gaan met je collega's of vind je het leuker als vooral hersenkrakers moeten worden opgelost?

Tonen
€ 49,50 per persoon
4 tot 25 personen
Terschelling
Korte omschrijving

Een sportief uitje op de Waddenzee! Je wordt tijdens deze kanotocht begeleid door een boswachter van Staatsbosbeheer. Vanaf Terschelling vaar je richting Vlieland. Tussen de eilanden ligt de zeehondenbank, waar de dieren lekker liggen te zonnen en zelfs tot op een meter van je kano komen.

Tonen
€ 17,50 tot € 25,- per persoon
2 tot 50 personen
's-Gravenzande, Hoek Van Holland
Korte omschrijving

Heerlijk spelen met de wind en ervaren hoe het is om met een steeds grotere vlieger te sjeezen over het strand. We bouwen deze clinic rustig op en beginnen met een kleine makkelijke vlieger.

Tonen
€ 12,50 tot € 20,- per persoon
Vanaf 8 personen
Scheveningen
Korte omschrijving

Sport, spel, strand, zee, actie en als het een beetje meezit een lekker zonnetje, dat zijn de ingrediënten voor een paar uur of een hele dag leuke strandspellen of beachgames op het strand van Scheveningen of een ander Noordzeestrand.

Tonen
€ 10,- tot € 35,- per persoon
6 tot 120 personen
Scheveningen
Korte omschrijving

Met een combinatie van super originele beachgames kan je het niet snel verkeerd doen bij je voetbalteamuitje of vriendenuitje! Combineer een enorme opblaasbare Voetdarts met Voetsnooker of Voetvolley op het strand. Maar ook andere activiteiten, zoals levend tafelvoetbal of bubbelvoetbal, behoren tot de mogelijkheden! Kies 3 voetbalgames die het beste bij jullie passen en krijg een super goeie deal. Je bepaalt helemaal zelf welke dit worden.

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01