starBeste website van het jaar 2018homehome-fillinfophoneadd-homescreen1001-borderwhatsapp-sharewhatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailemail1searchfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagcheck-opencross-opencrossfavouritefavourite-activefirst-placeflamewarningshippingbox

Creëer de mooiste zandsculpturen tijdens een creatief bedrijfsuitje

Wat ga je doen

Maak samen de mooiste zandsculpturen aan het strand van Den Haag, Scheveningen, Kijkduin, Noordwijk of Hoek van Holland.

Tijdens een creatief bedrijfsuitje zandsculpturen maken. Met dit bedrijfsuitje kan iedereen zijn creatieve ei helemaal kwijt. Uit het zand en natuurproducten gevonden op het strand groeien de mooiste kunstwerken. De instructeur helpt jullie op weg om de mooiste creaties te maken. Er vallen bovendien nog prijzen te winnen ook! Jullie kunstwerken worden beoordeeld door een deskundige jury.

Wij organiseren verschillende groepsactiviteiten aan de kust van Zuid-Holland. Een workshop zandsculpturen maken leent zich uitstekend voor een teambuilding, maar is ook geschikt voor een ontspannen teamuitje. Het is daarom makkelijk te boeken in een arrangement met bijvoorbeeld een barbecue of een hapje en drankje in een van de gezellige strandpaviljoens.

Let op: De omschrijving van dit uitje kan afwijken, maar wij garanderen dat alles wordt georganiseerd met inachtneming van de 1,5 meter afstand regel.

Vrijblijvend informatie ontvangen?

✓ Snel antwoord
✓ Geen extra kosten

De standaard naam voor de familiedag
Vul een geldig e-mailadres in
De datum is ongeldig. Voer in als dd-mm-jjjj en kies een datum die in de toekomst ligt Datum waarop de activiteit bij voorkeur plaatsvindt.
Dit is een controle veld en kan leeg blijven
Vul de zichtbare getallen in. Als je geen getallen ziet kan het veld leeg blijven

Het formulier bevat ongeldige velden. Controleer uw invoer s.v.p.

Het formulier is niet verstuurd!

De met * gemarkeerde velden zijn verplicht. We gaan uiteraard vertrouwelijk met uw gegevens om. Het privacyreglement is hierop van toepassing.

Informatie aanvragen

Online bedrijfsuitjes

Wij hebben een ruim aanbod online bedrijfsuitjes.

Online Bedrijfsuitjes

Contact

1001concepten.nl

Sportlaan 12a
4131 NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01