tm-1001 cross calendar whatsapp Menu Add to Homescreen location arrow search favourite label email check arrow head load euro persons time home pictures2

Creëer de mooiste zandsculpturen tijdens een creatief bedrijfsuitje

Omschrijving

Maak samen de mooiste zandsculpturen aan het strand van Den Haag, Scheveningen, Kijkduin, Noordwijk of Hoek van Holland.

Tijdens een creatief bedrijfsuitje zandsculpturen maken. Met dit bedrijfsuitje kan iedereen zijn creatieve ei helemaal kwijt. Uit het zand en natuurproducten gevonden op het strand groeien de mooiste kunstwerken. De instructeur helpt jullie op weg om de mooiste creaties te maken. Er vallen bovendien nog prijzen te winnen ook! Jullie kunstwerken worden beoordeeld door een deskundige jury.

Wij organiseren verschillende groepsactiviteiten aan de kust van Zuid-Holland. Een workshop zandsculpturen maken leent zich uitstekend voor een teambuilding, maar is ook geschikt voor een ontspannen teamuitje. Het is daarom makkelijk te boeken in een arrangement met bijvoorbeeld een barbecue of een hapje en drankje in een van de gezellige strandpaviljoens.

Geïnteresseerd in dit uitje?

Heb je een vraag, of wil je een prijsindicatie?

Geheel vrijblijvend Binnen 24 uur reactie De scherpste prijs Rechtstreeks contact
Informatie aanvragen

Details van het uitje

€ 10,- tot € 17,50 per persoon (incl. BTW)
Vanaf 10 personen
2 uur
Informatie aanvragen
Naar boven

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

+31 (0)30 657 94 45
Je kunt ons ook Whatsappen op dit nummer!

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01