tm-1001 cross calendar Menu Add to Homescreen location arrow search favourite label email check arrow head load euro persons time home pictures2 whatsapp

De leukste voetbalgames op het strand!

Omschrijving

Met een combinatie van super originele beachgames kan je het niet snel verkeerd doen bij je voetbalteamuitje of vriendenuitje! Combineer een enorme opblaasbare Voetdarts met Voetsnooker of Voetvolley op het strand. Maar ook andere activiteiten, zoals levend tafelvoetbal of bubbelvoetbal, behoren tot de mogelijkheden! Kies 3 voetbalgames die het beste bij jullie passen en krijg een super goeie deal. Je bepaalt helemaal zelf welke dit worden.

Vind je 3 activiteiten te veel? Dan is het is uiteraard ook mogelijk om maar één van deze activiteiten bij ons te boeken.

Voetdarts is een top activiteit voor groepen die het liefst een uitje doen met een hoog lach gehalte. Wij zetten een voetdartsbaan van 5 meter hoog neer op het strand. Er ligt een kleine grasmat voor de aftrap en er staat een gezellige picknickbank voor iedereen die niet aan de beurt is. Verwacht veel psychologische oorlogsvoering. En ook een biertje is niet ongebruikelijk tijdens deze activiteit.

Voetsnooker is ook echt een gezelligheidsspel. Iedereen staat rond de baan en kan goed zien wat er wordt geraakt en wat niet. Afleiden is toegestaan en wordt zelfs aangemoedigd door onze scheids!

Kies je voor Voetvolley, dan zal je merken dat dit een zeer technisch spelletje is. Voetvolley is vooral bedoeld voor goede voetbalspelers en is daarom zeer geschikt voor een voetbalteamuitje.

Neem contact met ons op via onderstaand formulier en vraag ons naar onze activiteiten. We maken graag een goeie deal voor je!

Geïnteresseerd in dit uitje?

Heb je een vraag, of wil je een prijsindicatie?

Geheel vrijblijvend Binnen 24 uur reactie De scherpste prijs Rechtstreeks contact
Informatie aanvragen

Details van het uitje

€ 10,- tot € 35,- per persoon (incl. BTW)
6 tot 120 personen
1,5 tot 3 uur
Informatie aanvragen
Naar boven

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01