tm-1001 cross calendar whatsapp Menu Add to Homescreen location arrow search favourite label email check arrow head load euro persons time flag info home pictures2

Golfsurfen of Suppen op het strand van Katwijk

Wat ga je doen?

Deze uitdagende watersporten zijn erg populair en geschikt voor jong en oud! Voor een lekkere dag op het water leer je golfsurfen of suppen. Iedereen kan het leren, en je wordt door ons goed begeleid.

Golfsurfen

Nederland is uitermate geschikt om de basis van het golfsurfen onder de knie te krijgen. De les wordt opgebouwd met een gedeelte theorie en droogoefeningen op het strand. Na dit gedeelte ga je onder begeleiding van een instructeur het water in en ervaar je de kick van het golfsurfen. Staand op je surfboard helemaal de golf afrijden tot aan het strand. Dit vraagt naar meer en al gauw kom je erachter dat deze sport erg verslavend is!

Suppen (Stand Up Paddle)

Suppen is op dit moment de snelst groeiende watersport in Nederland. Eén van de redenen hiervoor is dat iedereen het heel snel onder de knie heeft en dat het erg leuk is! Suppen is ook een perfecte 'Workout' op het water. Je gebruikt veel spieren om staand op het board je balans te behouden en tijdens het paddelen geniet je bovendien van het buiten zijn.

Alleen verhuur van het Surf of Sup Board is ook mogelijk. Wij beschikken over ruime omkleedruimtes, toiletten en douches direct op het strand.

Geïnteresseerd in dit uitje?

Heb je een vraag, of wil je een prijsindicatie?

Geheel vrijblijvend Binnen 24 uur reactie De scherpste prijs Rechtstreeks contact
Informatie aanvragen

Details van het uitje

€ 30,- per persoon (incl. BTW)
2 tot 50 personen
1,5 uur
Engels
Goed om te weten:
  • Inclusief begeleiding
Informatie aanvragen
Naar boven

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

+31 (0)30 657 94 45
Je kunt ons ook Whatsappen op dit nummer!

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01