starBeste website van het jaar 2018homehome-fillinfophoneadd-homescreen1001-borderwhatsapp-sharewhatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailemail1searchfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagcheck-opencross-opencrossfavouritefavourite-activefirst-placeflamewarningshippingbox

Golfsurfen of Suppen op het strand van Katwijk

Wat ga je doen

Deze uitdagende watersporten zijn erg populair en geschikt voor jong en oud! Voor een lekkere dag op het water leer je golfsurfen of suppen. Iedereen kan het leren, en je wordt door ons goed begeleid.

Golfsurfen

Nederland is uitermate geschikt om de basis van het golfsurfen onder de knie te krijgen. De les wordt opgebouwd met een gedeelte theorie en droogoefeningen op het strand. Na dit gedeelte ga je onder begeleiding van een instructeur het water in en ervaar je de kick van het golfsurfen. Staand op je surfboard helemaal de golf afrijden tot aan het strand. Dit vraagt naar meer en al gauw kom je erachter dat deze sport erg verslavend is!

Suppen (Stand Up Paddle)

Suppen is op dit moment de snelst groeiende watersport in Nederland. Eén van de redenen hiervoor is dat iedereen het heel snel onder de knie heeft en dat het erg leuk is! Suppen is ook een perfecte 'Workout' op het water. Je gebruikt veel spieren om staand op het board je balans te behouden en tijdens het paddelen geniet je bovendien van het buiten zijn.

Alleen verhuur van het Surf of Sup Board is ook mogelijk. Wij beschikken over ruime omkleedruimtes en warme douches en staan direct op het strand.

Let op: De omschrijving van dit uitje kan afwijken, maar wij garanderen dat alles wordt georganiseerd met inachtneming van de 1,5 meter afstand regel.

Vrijblijvend informatie ontvangen?

✓ Snel antwoord
✓ Geen extra kosten

De standaard naam voor de familiedag
Vul een geldig e-mailadres in
De datum is ongeldig. Voer in als dd-mm-jjjj en kies een datum die in de toekomst ligt Datum waarop de activiteit bij voorkeur plaatsvindt.
Dit is een controle veld en kan leeg blijven
Vul de zichtbare getallen in. Als je geen getallen ziet kan het veld leeg blijven

Het formulier bevat ongeldige velden. Controleer uw invoer s.v.p.

Het formulier is niet verstuurd!

De met * gemarkeerde velden zijn verplicht. We gaan uiteraard vertrouwelijk met uw gegevens om. Het privacyreglement is hierop van toepassing.

Informatie aanvragen

Online bedrijfsuitjes

Wij hebben een ruim aanbod online bedrijfsuitjes.

Online Bedrijfsuitjes

Contact

1001concepten.nl

Sportlaan 12a
4131 NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01