tm-1001 cross calendar whatsapp Menu Add to Homescreen location arrow search favourite label email check arrow head load euro persons time info home pictures2

Hilarische Strand Sumo in Scheveningen

Omschrijving

Betreed de Dohyo en ga als twee Japanse dikzakken elkaar te lijf! Maar eerst nog een slokje Sake en een handje vol zout om de boze geesten te verdrijven. Sumo worstelen is ontzettend grappig om te doen, maar net zo leuk om naar te kijken! Ga je vrienden, familieleden, collega’s of misschien zelfs wel je baas te lijf en laat zien wie sterkste en slimste is.

Aan beide kanten van de dohyo (grote ring waarin de strijd plaatsvindt) staat een houten pilaar met daarop zout en Sake voor iedere speler. Om de dohyo zijn grote banieren met Japanse stof gesplaatst en voor de toegangspoort wappert een kamikaze vlag. Tijdens iedere ronde wordt Japanse strijdmuziek gespeeld en op de grote gong geslagen. Een echt spektakel, midden op het strand!

Kan jij de tegenstander het beste uit zijn concentratie halen? Sumo worstelen draait zeker niet om pure kracht. Laat zien wie de baas is en wordt Sumo Champion van het strand.

Tip: Combineer Sumo worstelen met 1 van onze middagactiviteiten + diner naar keuze en krijg een lekkere korting op alle onderdelen van je dag!

Geïnteresseerd in dit uitje?

Heb je een vraag, of wil je een prijsindicatie?

Geheel vrijblijvend Binnen 24 uur reactie De scherpste prijs Rechtstreeks contact
Informatie aanvragen

Details van het uitje

€ 12,50 tot € 28,50 per persoon (incl. BTW)
8 tot 120 personen
1,5 uur
Goed om te weten:
  • Inclusief begeleiding
Informatie aanvragen
Naar boven

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

+31 (0)30 657 94 45
Je kunt ons ook Whatsappen op dit nummer!

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01