tm-1001 cross calendar whatsapp Menu Add to Homescreen location arrow search favourite label email check arrow head load euro persons time home pictures2

Hilarische Workshop Tai Chi op het strand

Omschrijving

Hilarische Workshop Tai Chi en de kunst van communicatie, een origineel Bedrijfsuitje met uitzicht op zee. Lekker uitwaaien aan het strand met een workshop Tai Chi en de kunst van communicatie. Inspirerend, lekker lachen met je collega's. Ook idee als als energizer tijdens een zakelijke meeting of vergadering.

We doen laagdrempelige oefeningen. Zowel ontspannen als dynamisch; de energie gaat weer stromen. Het is om te lachen, nieuwe energie op te doen en er ook nog wat van op te steken. Kortom een unieke gelegenheid om je collega's eens op een andere manier te leren kennen.

Wat is Tai Chi:

Tai Chi, een oude chinese vechtkunst, is een soort karate voor slakken. Maar de aanpak in de Workskhop is vooral gericht op het toepassen van principes van Tai Chi. (bijv. Yin en Yang, balans behouden als het moeilijk wordt) Het is een kunst om mee te geven en de energie van de ander te gebruiken om daarna terug te komen met een passende reactie. Dit levert vaak hilarische situaties op en inzichten ('aha!!') die direct toepasbaar zijn in de dagelijkse praktijk. Zie het maar als een soort relatietherapie met je collega's.

Geïnteresseerd in dit uitje?

Heb je een vraag, of wil je een prijsindicatie?

Geheel vrijblijvend Binnen 24 uur reactie De scherpste prijs Rechtstreeks contact
Informatie aanvragen

Details van het uitje

€ 12,50 tot € 30,- per persoon (incl. BTW)
20 tot 200 personen
Ongeveer 1 uur
Informatie aanvragen
Naar boven

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

+31 (0)30 657 94 45
Je kunt ons ook Whatsappen op dit nummer!

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01