Hilarische Workshop Tai Chi op het strand

Bedrijfsuitje op het strand
Workshop tai chi op het strand

Hilarische Workshop Tai Chi en de kunst van communicatie, een origineel Bedrijfsuitje met uitzicht op zee. Lekker uitwaaien aan het strand met een workshop Tai Chi en de kunst van communicatie. Inspirerend, lekker lachen met je collega's. Ook idee als als energizer tijdens een zakelijke meeting of vergadering.

We doen laagdrempelige oefeningen. Zowel ontspannen als dynamisch; de energie gaat weer stromen. Het is om te lachen, nieuwe energie op te doen en er ook nog wat van op te steken. Kortom een unieke gelegenheid om je collega's eens op een andere manier te leren kennen.

Wat is Tai Chi:

Tai Chi, een oude chinese vechtkunst, is een soort karate voor slakken. Maar de aanpak in de Workskhop is vooral gericht op het toepassen van principes van Tai Chi. (bijv. Yin en Yang, balans behouden als het moeilijk wordt) Het is een kunst om mee te geven en de energie van de ander te gebruiken om daarna terug te komen met een passende reactie. Dit levert vaak hilarische situaties op en inzichten ('aha!!') die direct toepasbaar zijn in de dagelijkse praktijk. Zie het maar als een soort relatietherapie met je collega's.

Vul onderstaand formulier in en wij nemen vrijblijvend contact op.

De standaard naam voor de familiedag
Afwijkende datum graag bij Specifieke wensen
Dit is een controle veld en kan leeg blijven
Vul de zichtbare getallen in. Als je geen getallen ziet kan het veld leeg blijven

Het formulier bevat ongeldige velden. Controleer uw invoer s.v.p.

Het formulier is niet verstuurd!

De met * gemarkeerde velden zijn verplicht. We gaan uiteraard vertrouwelijk met uw gegevens om. Het privacyreglement is hierop van toepassing.

Gegevens activiteit

Op aanvraag
20 tot 200 personen
+/- 1 uur
Mogelijk op elk gewenst strand in Nederland
Picknick in de duinen
Er zijn nog geen beoordelingen voor dit uitje. Wees de eerste!

Vind hier Alles voor een Feest

Geeft u binnenkort een feest of evenement!
Bekijk hier de mogelijkheden.

alles voor een feest