tm-1001 cross Menu Add to Homescreen filter favourite arrow head location arrow search persons euro load home pictures2 whatsapp
Meer strand activiteiten
Powerkiten

Powerkiten

Tegenwoordig kun je op alle stranden van Nederland terecht voor het vliegeren en powerkiten. Met vliegeren wordt bedoeld dat je gebruikmaakt van een kleinere vlieger, puur ter onstspanning. Powerkiten wordt uitgevoerd met grotere en bestuurbare vliegers, zoals Nasawings en matrassen.

Lees verder

Beide strandactiviteiten zijn behoorlijk spectaculair. Vanaf windkracht 4 is het flink aanpoten om je vlieger of powerkite onder controle te houden en word je ook regelmatig eventjes mee de lucht ingetrokken.
Van Kijkduin tot IJmuiden en Noordwijk kun je als spectaculair teamuitje, bijzonder bedrijfsuitje of apart vrijgezellenfeestje voor mannen en vrouwen terecht op alle strandlocaties die jullie je maar wensen.

Groepen vanaf 8 personen krijgen eerst een professionele instructie, waarna jullie zelf de touwtjes in handen krijgen. Voordat je het weet ben je verkocht en ga je er helemaal in op. Vliegeren en powerkiten kan afgewisseld worden in verschillende spelvormen en verveelt geen moment.

Lekker uitwaaien op elke gewenst strand. Hoe harder de wind, hoe groter de trekkracht. Kortom, een strandactiviteit die de nodige energie van je vraagt. Om aan te sterken kan ook een barbecue georganiseerd worden, of als arrangement in combinatie met andere beachgames.

Maak kennis met de elementen en trotseer zon, zee en wind door middel van deze fantastische stranddag. Willen jullie zelf ook eens ervaren hoe het is om te vliegeren of te powerkiten op het strand, neem dan contact op voor wat betreft de verschillende mogelijkheden.

Weergave:
5 uitjes
Tonen
Op aanvraag
5 tot 100 personen
Castricum, Wijk aan Zee, IJmuiden, Zandvoort
Bekijk uitje
Tonen
€ 17,50 tot € 22,50 per persoon
4 tot 150 personen
Den Haag, Kijkduin, Scheveningen
Bekijk workshop
Tonen
Op aanvraag
Vanaf 2 personen
Brouwersdam, Ouddorp (ZH), Brouwershaven
Bekijk uitje

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01