tm-1001 calendar Menu Add to Homescreen location arrow search favourite label email cross arrow head load whatsapp euro persons time info

Robinson spel op het strand in Castricum aan Zee

Wat ga je doen?

Met jouw team proeven uitvoeren, welk team wint de meeste proeven? Zeer divers en heerlijk met de voeten in het zand. Werk samen met jouw team om de proeven tot een goed einde te brengen! 

Op zoek naar een uitje op het strand waarbij het echt aan komt op teamwork? Kies dan voor Expeditie Robinson bij ons in Castricum aan Zee. 
Iedereen kent dat gevoel. Je zit voor de tv en denkt keer op keer; die proeven zou ik zelf wel eens willen proberen, het kan nu! Samen met jouw team aan de slag om de gaafste proeven uit te voeren. 
De groep wordt verdeeld in teams, met jouw eigen team ga je proberen de proeven zo goed en zo snel mogelijk te doorlopen. Af en toe wat samenwerken kan geen kwaad, samen sta je sterk en zonder hulp van je team gaan de proeven niet slagen.

Expeditie Robinson spel op het strand van Castricum aan Zee, makkelijk bereikbaar en dicht bij Amsterdam, Alkmaar en Haarlem. Graag ontvangen wij jullie bij ons mooie vernieuwde watersportcentrum op het strand, welke van alle gemakken is voorzien.

Geïnteresseerd in dit uitje?

Heb je een vraag, of wil je een prijsindicatie? Vraag geheel vrijblijvend meer informatie aan!

Informatie aanvragen

Details van het uitje

Vanaf € 24,95 per persoon (incl. BTW)
Vanaf 15 personen
Ongeveer 2 uur
Goed om te weten:
  • Inclusief materiaal en benodigdheden
  • Inclusief begeleiding
  • Vanaf 10 jaar
  • Deze activiteit is in de Wintermaanden niet te boeken
Informatie aanvragen
Naar boven

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01