tm-1001 cross calendar whatsapp Menu Add to Homescreen location arrow search favourite label email check arrow head load euro persons time info home pictures2

Rollen en stuiteren door het veld - Leuk voor iedereen!

Omschrijving

Zowel ruige voetbalhooligans als echte girly girls kunnen hun lol niet op tijdens een potje bumperballen! Speel een potje hardcore voetbal met een enorme opblaasbare bal om je lichaam. Tijdens dit spel heeft keihard op elkaar inrennen geen consequenties. Niet zo’n fan van voetbal? Speel dan een wedstrijdje bumperrollen en rol jezelf als eerste over de finish!

Met een enorme opblaasbare bal om je lichaam voel je gelukkig helemaal niets en stuiter je binnen no time als een soort balletje in een flipperkast door het veld heen. Het doel is om jezelf of de voetbal in de goal te krijgen. Maar de bal raken is nog niet zo makkelijk met zo’n enorme bal om je lijf! De aftrap gaat iets anders dan je normaal gewend bent tijdens een voetbalwedstrijd. De bal wordt op de middenstip gelegd, de twee teams nemen plaats achter de achterlijn. Zodra het fluitsignaal klinkt, rennen beide teams vaak gepaard met een strijdkreet op elkaar in.

Dit spelletje begint vaak met een poging tot een normaal potje voetbal, maar al snel krijgt iedereen door dat dit toch anders gespeeld moet worden om te winnen. De bal afpakken van de tegenstander zit er niet bij! Ren vol op de tegenstander en ga er met de bal vandoor. Terwijl je tegenstander op de achtergrond wegstuitert, zal de rest van de tegenpartij waarschijnlijk precies hetzelfde bij jou willen doen, dus wees op je hoede! Ram, beuk en rol je weg naar de overwinning. Hebben jullie die combinatie van Hulk Hogan en Cristiano Ronaldo in jullie team? Neem dan contact met ons op!

Tip: Combineer bubbelbal met één van onze andere middagactiviteiten en een diner en krijg een lekkere korting op al jullie activiteiten.

Geïnteresseerd in dit uitje?

Heb je een vraag, of wil je een prijsindicatie?

Geheel vrijblijvend Binnen 24 uur reactie De scherpste prijs Rechtstreeks contact
Informatie aanvragen

Details van het uitje

€ 12,50 tot € 28,50 per persoon (incl. BTW)
Prijs is op basis van aantal personen
8 tot 119 personen
1,5 uur
Goed om te weten:
  • Inclusief een prijs voor het winnende team
  • Inclusief materiaal en benodigdheden
  • Inclusief beschermende kleding
  • Inclusief begeleiding
Informatie aanvragen
Naar boven

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

+31 (0)30 657 94 45
Je kunt ons ook Whatsappen op dit nummer!

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01