starBeste website van het jaar 2018homehome-fillinfophoneadd-homescreen1001-borderwhatsapp-sharewhatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailemail1searchfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagcheck-opencross-opencrossfavouritefavourite-activefirst-placeflamewarningshippingbox

Rollen en stuiteren door het veld - Leuk voor iedereen!

Wat ga je doen

Zowel ruige voetbalhooligans als echte girly girls kunnen hun lol niet op tijdens een potje bumperballen! Speel een potje hardcore voetbal met een enorme opblaasbare bal om je lichaam. Tijdens dit spel heeft keihard op elkaar inrennen geen consequenties. Niet zo’n fan van voetbal? Speel dan een wedstrijdje bumperrollen en rol jezelf als eerste over de finish!

Met een enorme opblaasbare bal om je lichaam voel je gelukkig helemaal niets en stuiter je binnen no time als een soort balletje in een flipperkast door het veld heen. Het doel is om jezelf of de voetbal in de goal te krijgen. Maar de bal raken is nog niet zo makkelijk met zo’n enorme bal om je lijf! De aftrap gaat iets anders dan je normaal gewend bent tijdens een voetbalwedstrijd. De bal wordt op de middenstip gelegd, de twee teams nemen plaats achter de achterlijn. Zodra het fluitsignaal klinkt, rennen beide teams vaak gepaard met een strijdkreet op elkaar in.

Dit spelletje begint vaak met een poging tot een normaal potje voetbal, maar al snel krijgt iedereen door dat dit toch anders gespeeld moet worden om te winnen. De bal afpakken van de tegenstander zit er niet bij! Ren vol op de tegenstander en ga er met de bal vandoor. Terwijl je tegenstander op de achtergrond wegstuitert, zal de rest van de tegenpartij waarschijnlijk precies hetzelfde bij jou willen doen, dus wees op je hoede! Ram, beuk en rol je weg naar de overwinning. Hebben jullie die combinatie van Hulk Hogan en Cristiano Ronaldo in jullie team? Neem dan contact met ons op!

Tip: Combineer bubbelbal met één van onze andere middagactiviteiten en een diner en krijg een lekkere korting op al jullie activiteiten.

Let op: De omschrijving van dit uitje kan afwijken, maar wij garanderen dat alles wordt georganiseerd met inachtneming van de 1,5 meter afstand regel.

Vrijblijvend informatie ontvangen?

✓ Snel antwoord
✓ Geen extra kosten

De standaard naam voor de familiedag
Vul een geldig e-mailadres in
De datum is ongeldig. Voer in als dd-mm-jjjj en kies een datum die in de toekomst ligt Datum waarop de activiteit bij voorkeur plaatsvindt.
Dit is een controle veld en kan leeg blijven
Vul de zichtbare getallen in. Als je geen getallen ziet kan het veld leeg blijven

Het formulier bevat ongeldige velden. Controleer uw invoer s.v.p.

Het formulier is niet verstuurd!

De met * gemarkeerde velden zijn verplicht. We gaan uiteraard vertrouwelijk met uw gegevens om. Het privacyreglement is hierop van toepassing.

Informatie aanvragen

Online bedrijfsuitjes

Wij hebben een ruim aanbod online bedrijfsuitjes.

Online Bedrijfsuitjes

Contact

1001concepten.nl

Sportlaan 12a
4131 NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01