tm-1001 cross calendar whatsapp Menu Add to Homescreen location arrow search favourite label email check arrow head load euro persons time flag info home pictures2

Voetdarts - Borrelen, balletje trappen en een gigantisch opblaasbaar dartbord

Omschrijving

Het is tijd de kroeg uit te komen en het strand te bezoeken, want wij hebben een gigantisch opblaasbaar dartbord voor jullie neergezet! Jullie gaan vanaf een grasmatje lekker losjes een balletje trappen terwijl Ray Martin jullie score uit de speakers blehrt. Ondertussen zijn je kroegbuddies een nieuw rondje bier aan het bestellen, dit is iets wat jullie vaker moeten doen!

Wie had gedacht dat voetballen en darten zo'n geweldige combinatie zou zijn. Jullie zitten lekker in het zonnetje met een biertje erbij gezellig te ouwehoeren en elkaar hier en daar af te zeiken. Punten scoren is natuurlijk niet het enige waar het om draait, psychologische oorlogsvoering wordt aangemoedigd!

Voetdarts is perfect voor die vriendengroep die wel gezellig iets wilt ondernemen, maar niet helemaal bezweet thuis wil komen. Lekker low-key op het strand, met een gigantisch dartbord voor je neus. Ben je een teamuitje aan het plannen? Combineer voetdarts met een van onze andere super unieke activiteiten op het strand.

Geïnteresseerd in dit uitje?

Heb je een vraag, of wil je een prijsindicatie?

Geheel vrijblijvend Binnen 24 uur reactie De scherpste prijs Rechtstreeks contact
Informatie aanvragen

Details van het uitje

€ 12,50 tot € 28,50 per persoon (incl. BTW)
Vanaf 8 personen
Ongeveer 1,5 uur
Engels en Duits
Goed om te weten:
  • Inclusief begeleiding
Informatie aanvragen
Naar boven

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

+31 (0)30 657 94 45
Je kunt ons ook Whatsappen op dit nummer!

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01