tm-1001 cross calendar whatsapp Menu Add to Homescreen location arrow search favourite label email check arrow head load euro persons time info home pictures2

Brandingraften op de Noordzee

Omschrijving

Wildwatervaren, of te wel raften, is een absolute aanrader wanneer je op zoek bent naar een spectaculaire teambuilding activiteit voor jou en je vrienden, familie of collega's.
Samen vanuit een raft met behulp van peddels de branding van de Noordzee trotseren door samen tegelijkertijd vaart te maken en te sturen, als dat niet uitdagend is.

Onze deskundige instructeurs zullen jullie vooraf een korte maar dudelijke instructie geven waarna jullie voorzien van verplichte helmen, zwemvesten en wetsuits in een raft stappen en de zee op gaan.
Wij zijn benieuwd welke rubberboot als eerste door de branding heen weet te komen. Aan spanning en plezier zal het niet ontbreken tijdens deze sensationele strandactiviteit.

Kunnen jullie niet genoeg krijgen van de zee, ga dan ook nog XL suppen of kitesurfen. Liever iets rustiger met de zand tussen je tenen? Dan is beachtennis of bubble soccer een absolute aanrader.
Maar jullie kunnen ook lekker neerploffen op het terras voor een lekker verkoelend drankje en eventueel een goed verzorgde BBQ. Er is veel mogelijk bij ons, wij denken graag met je mee en maken er graag een geslaagde dag van voor jullie!

Geïnteresseerd in dit uitje?

Heb je een vraag, of wil je een prijsindicatie?

Geheel vrijblijvend Binnen 24 uur reactie De scherpste prijs Rechtstreeks contact
Informatie aanvragen

Details van het uitje

€ 35,- tot € 40,- per persoon (incl. BTW)
Vanaf 5 personen
1,5 tot 2 uur
Goed om te weten:
  • Inclusief begeleiding
Informatie aanvragen
Naar boven

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

+31 (0)30 657 94 45
Je kunt ons ook Whatsappen op dit nummer!

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01