Zoek een strandactiviteit

Met zijn allen een dagje naar het strand met strandactiviteiten bestaande uit bekende TV-spellen en puzzeltochten. Het strand en de duinen als schitterend decor voor menig bedrijfsuitje, familie-uitje of vrijgezellenfeest voor mannen en vrouwen.

Je hebt puzzeltochten waarbij het accent op teambuilding ligt. Maar jullie kunnen ook voor een ludieke puzzeltocht kiezen, bedoeld als spelletje ter ontspanning.

De TV-spellen, zoals ‘Ik hou van Holland’ of ‘Expeditie Robinson’ kunnen als citygame ook als strandactiviteit georganiseerd worden. Zo heb je aan de ene kant het plezier van een TV-spel en aan de andere kant een mooi dagje uit aan het strand.  

Ook een strandpuzzeltocht is een leuke optie. In deze Teambuilding Puzzeltocht komen lastige vragen aan bod over jullie bedrijf of business en moet je met foto’s aanwijzingen volgen. Alles wordt op foto vastgelegd en achteraf in een of andere gezellige strandtent nabesproken.

Zowel de bekende TV-spellen als de verschillende puzzeltochten kunnen door groepen vanaf 8 personen langs de hele Nederlandse kust plaatsvinden. Ook in de bekende badplaatsen, zoals Zandvoort, Castricum of op het strand van Bloemendaal.  

Willen jullie aansluitend nog een hapje eten of iets te drinken, kan er ook een gezellige barbecue geregeld worden of iets in combinatie met overige strandactiviteiten.

 

Vanaf 17,50 per persoon
Vanaf 10 personen
Het perfecte teamuitje. Bij deze workshop staat teambuilding namelijk centraal. Expeditie Robinson Scheveningen is gebaseerd op het bekende tv-programma waar "bekende" Nederlanders met elkaar de strijd aan gaan op een onbewoond eiland. Wij hebben een aantal kenmerkende proeven nagebootst. In groepen van ongeveer 5 personen ga je de strijd met elkaar aan!
€ 12,50 tot € 20,00 per persoon
Vanaf 10 personen
Je kent Expeditie Robinson natuurlijk van TV. In de jungle van de Filippijnen of op een ander tropisch eiland worden de meest spectaculaire proeven doorstaan! Nu kunnen jullie dit fantastische programma zelf meemaken. Zonder exotische insecten en levensgevaarlijk voedseltekort, op ons eigen Noordzee strand! Als bedrijfsuitje, familiefeest of vriendendag is dit geweldig, omdat samenwerking en teamspirit essentieel is!
€ 20,00 tot € 25,00 per persoon
Vanaf 12 personen
Het strand is bij uitstek geschikt voor diverse rondes van dit bekende spel waarbij allerlei vaardigheden van jou en je teamgenoten worden getest.
Vanaf € 34,50 per persoon
Vanaf 15 personen
Wie is de Rat? is een spannend en sportief teamspel waarbij je lekker kan uitwaaien op het strand. Ontdekt wie de Rat is die alles saboteert, terwijl je geniet van de zon, de zee en het strandzand.
Vanaf € 32,95 per persoon
Vanaf 12 personen
Een bijzondere en actieve activiteit voor een middag op het strand is een puzzeltocht. Tijdens dit bedrijfsuitje leer je elkaar beter kennen en werk je op een intensieve manier samen.

Vind hier Alles voor een Feest

Geeft u binnenkort een feest of evenement!
Bekijk hier de mogelijkheden.

alles voor een feest