Zoek een strandactiviteit

Tegenwoordig kun je op alle stranden van Nederland terecht voor het vliegeren en powerkiten. Met vliegeren wordt bedoeld dat je gebruikmaakt van een kleinere vlieger, puur ter onstspanning. Powerkiten wordt uitgevoerd met grotere en bestuurbare vliegers, zoals Nasawings en matrassen.

Beide strandactiviteiten zijn behoorlijk spectaculair. Vanaf windkracht 4 is het flink aanpoten om je vlieger of powerkite onder controle te houden en word je ook regelmatig eventjes mee de lucht ingetrokken.
Van Kijkduin tot IJmuiden en Noordwijk kun je als spectaculair teamuitje, bijzonder bedrijfsuitje of apart vrijgezellenfeestje voor mannen en vrouwen terecht op alle strandlocaties die jullie je maar wensen.

Groepen vanaf 8 personen krijgen eerst een professionele instructie, waarna jullie zelf de touwtjes in handen krijgen. Voordat je het weet ben je verkocht en ga je er helemaal in op. Vliegeren en powerkiten kan afgewisseld worden in verschillende spelvormen en verveelt geen moment.

Lekker uitwaaien op elke gewenst strand. Hoe harder de wind, hoe groter de trekkracht. Kortom, een strandactiviteit die de nodige energie van je vraagt. Om aan te sterken kan ook een barbecue georganiseerd worden, of als arrangement in combinatie met andere beachgames.

Maak kennis met de elementen en trotseer zon, zee en wind door middel van deze fantastische stranddag. Willen jullie zelf ook eens ervaren hoe het is om te vliegeren of te powerkiten op het strand, neem dan contact op voor wat betreft de verschillende mogelijkheden.

Vanaf € 20,00 per persoon
Vanaf 5 personen
Is gewoon vliegeren voor jouw groep niet spannend genoeg? Ga dan de strijd met de wind echt aan en ga powerkiten. Hakken in het zand anders stijg je op, of is dat juist de bedoeling? Ook geen probleem.
Vanaf € 14,95 per persoon
6 tot 150 personen
De eerste stap zetten naar het kitesurfen, de powerkites besturen we op dezelfde manier als de vliegers waarmee we kitesurfen. Uiteraard beginnen we de dag met een duidelijke uitleg van onze ervaren instructeurs, we leggen uit hoe je de powerkites op een veilige en goede manier kunt besturen en natuurlijk hoe je er heel veel plezier mee kunt beleven.
Vanaf € 19,50 per persoon
Vanaf 20 personen
Houd je van het strand en houd je van actief bezig zijn? Ga dan powerkiten op het strand van Zuid-Holland, het perfecte uitje buiten voor een teamuitje, vrijgezellenfeest of familiedag!
Vanaf € 19,50 per persoon
Vanaf 20 personen
Behoefte aan een actieve en sportieve uitdaging? Ga dan met vrienden, collega's of familie vliegeren en powerkiten op een strand in Noord-Holland. Niet geschikt voor bangeriken!
€ 17,50 tot € 22,50 per persoon
Vanaf 4 tot 150 personen
Ben je opzoek naar de ultieme beleving aan zee! Kies voor de workshop Powerkiten. Powerkiten is voor iedereen: bedrijfsuitjes, vrijgezellenfeesten of een middagje uit met vrienden of familie. We kunnen de workshop Powerkiten naar jouw wens samen stellen. We beginnen altijd met de theorie, daarna is het snel tijd voor actie! Naar gelang behoefte en kunde gaan we snel door naar grotere vliegers.
Vanaf € 22,50 per persoon
Vanaf 20 personen
Zon, zee, strand en…vliegeren en powerkiten! Boek nu dit originele en sportieve bedrijfsuitje, vriendenuitje of vrijgezellenfeest op het strand bij Brouwersdam en Vrouwenpolder.
Vanaf € 22,50 per persoon
5 tot 100 personen
Voel de kracht van de wind op het strand als je aan de slag gaat met een echte powerkite. Ervaar het gevoel van controle als je de strijd aangaat met de wind en de vliegers.

Vind hier Alles voor een Feest

Geeft u binnenkort een feest of evenement!
Bekijk hier de mogelijkheden.

alles voor een feest